top of page

BALI #1 - OUR STAY IN MONTIGO RESORT SEMINYAK, BALI

Samarbejde med Montigo Resort Seminyak


Hej alle søde læsere 💛


Som I måske har kunne se på mine seneste stories, har Martin og jeg de sidste to uger været på Bali og er i skrivende stund på vej tilbage til København. Vi havde længe talt om at tage til Bali og besluttede så – lidt spontant (som i en uge før :D) – at tage af sted henover påsken. Vi har haft SÅ skøn en tur og allerede efter få dage på øen, blev vi enige om, at Bali uden tvivl er en af vores yndlings-destinationer. Der er SÅ smukt på Bali – naturen er fantastisk, der er mega lækker mad, og så er folk bare SÅ søde, venlige og smilende. Det er nok det mest venlige folkefærd, jeg nogensinde har mødt. Vi har følt os så velkomne lige fra dag et, og det er uden tvivl på grund af alle de søde mennesker, vi har mødt.



Som nævnt har vi været afsted i to uger, som på den ene side lyder af lang tid og så alligevel ikke, da Bali jo trods alt næsten ligger på den anden side af jorden og flyveturen der til hvert fald kommer til at tage to dage ud af de 14 dage. Og så er der jo SÅ meget at se og lave på Bali, så vi har virkelig skulle være gode til at planlægge for at få set så meget som muligt, mens vi var afsted – og ikke mindst prøve at bo nogle forskellige steder, som vi altid forsøger at gøre, når vi rejser. Der kan nemlig være stor forskel på det at opleve et nyt sted/hele oplevelsen alt afhængig af, om man vælger hotel, airbnb eller noget hel tredje. På vores Bali-tur her boede vi selv fire forskellige; 3 på selve Bali og så et sted på Gili Air, som er en af tre øer der ligger lige øst for Bali.



Vi startede i Seminyak, som ligger på sydsiden af Bali tæt på Denpasar (hovedstaden), hvor lufthavnen også ligger – ret convenient, så vi ikke skulle hen at køre endnu længere efter en lang flyvetur. Det kan jeg personligt virkelig anbefale til jer, der planlægger en længere rejse til Bali.

Selve Seminyak-området herunder også Kuta, Canggu og Legian er nok kendt som de mere turistede områder på øen med en masse store, flotte resorts, smukke brede sandstrande, beach clubs, boutiques med både tøj og kunst og ikke mindst en masse caféer og restauranter. Eftersom vi er her lidt out of season (i april, hvor high season er omkring juni-august), oplevede vi ikke helt den del med mange turister, hvilket var super dejligt, da vi normalt ikke går efter områder, hvor vi ved, der er mange turister. Derudover er Seminyak som sagt et godt sted at starte sin Bali-rejse, eftersom man lander i Denpasar, der netop ligger relativt tæt herpå. Og så er der også ret mange fine butikker og kunstgallerier samt super lækre spisesteder, hvor vi fik noget af den bedste mad, vi har fået. Mere om maden i en senere post, bare rolig. ;-)



MONTIGO RESORT SEMINYAK


Som nævnt ville vi rigtig gerne bo nogle forskellige steder og ikke mindst forskellige typer af accomodation, mens vi var på Bali. Vi tænkte derfor, at det i Seminyak gav menig at vælge en af de smukke resorts, eftersom det er, hvad den del af øen ’does best’ så at sige. Vi var så heldige at lave et samarbejde med det smukke Montigo Resort Seminyak, som netop ligger i Seminyak,

Montigo Resort er som navnet indikerer et resort med ca. 124 værelser fordelt ud over et relativt stort område, så man altså ikke får følelsen af at være klemt ind med en masse andre turister. Derudover er der en masse hyggelige spots, hvor man kan hænge ud og stadig få følelsen af privacy. Der er blandt andet tre pools på resortet, hvor Garden Pool, som I ser på billedet ovenfor, uden tvivl var vores yndlings.



Værelset på Montigo


Vores værelse på Montigo var dejlig stort og rummeligt og havde basically alt, man har brug for på et hotelværelse. Sengen var dejlig stor og super komfortabel at sove i – vigtig detalja haha. Også badeværelset var stort og rummelig og havde et fint badekar, som altid er dejligt, når man sover på hotel. Hvert fald hvis man ikke er så heldig at have et derhjemme. 😄



Derudover havde vores værelse også sin egen lille hyggelige have med privat indgang. Dog brugte vi ikke haven super meget, da vi foretrak at hænge ud ved området omkring Garden Pool eller ved på stranden, som er lige ved siden af. Der lå desuden også en suuper cool beach club, Potato Head, som jeg varmt kan anbefale, at I tjekker ud, mens I er i området. 😊



Maden på Montigo

Montigo Resort er der kun én restaurant, men den har til gengæld også det hele. Her spiste vi morgenmad alle dagene, som bestod af et stort udvalg af friske frugter fra egnen, brød og muesli, forskellige slags æg, lækre grøntsager her især de asiatiske retter og ikke mindst forskellige slags friskpressede juicer. Alt sammen frisk og lækkert. Personalet er desuden meget villige til at lave special orders, hvis man skulle ønske dét. 😉



Aftensmaden spiste vi dog ikke i restauranten, da vi var så heldige, at Montigo havde arrangeret en romantisk middag for os ved poolen. Det var såå fint og romantisk – faktisk en af de mest romantiske settings, vi begge har været i, blev vi enige om.



Selve maden var et super-lækkert mix af asiatisk gourmet mad med særligt fokus på det Balinesiske køkken. Der var virkelig god smag i alle retterne, men vores yndlings var helt klar deres fisketallerken samt deres hummer/cappucino-suppe.



Spa på Montigo


Udover vores fantastiske romantiske middag havde Montigo også arrangeret en Balinesisk massage for os dagen efter, vi ankom, som jo var det perfekte tidspunkt for en massage efter en laang flyvetur.



Selve spaet på Montigo var fint og enkelt indrettet, og der var en rolig atmosfære, som er noget af det vigtigste i et spa, hvis du spørger mig.



Vi startede med en kort fodmassage, inden vi blev rykket ind i selve massagerummet. Vi fik selvfølgelig et couples' room. 😍



Massagen var fantastisk, og de gjorde meget ud af, at man fik en oplevelse, der passede perfekt til en; før behandlingen skulle vi udfylde et skema, hvor vi valgte hvor fokus på kroppen skulle være, hvilken olie vi ville have og ikke mindst hvor ’hårdt’, de skulle trykke.


Efter massagen havde Montigo arrangeret det fineste badekar fyldt med rosenblade. 🙏

Vi var SÅ tilfredse med hele vores behandling og kan varmt anbefale, at I prøver en spa-behandling her – også selvom I ikke bor på stedet. 😊



Personalet på Montigo


Og sidst men ikke mindst er jeg nødt til at nævne personalet på Montigo, som uden tvivl er nogle af de mest venlige, søde og smilende personer, som både Martin og jeg nogensinde har oplevet på et hotel. Hver dag blev vi mødt af de sødeste mennesker med et kæmpe smil, der spurgte ind til, hvordan vi havde det – men ikke den klassiske how-are-you måde uden egentlig at høre halvdelen af svaret. Nej, her er det anderledes på den måde, at folk tager sig tid og stopper op og spørger interesseret ind til dig og ikke mindst lytter– og fortæller måske også en smule selv men aldrig på en overvældende eller irriterende måde så at sige. Blot en venlig samtale mellem mennesker fra to vidt forskellige baggrunde og steder i verden. Efter vores to uger på Bali, må jeg indrømme at det Balinesiske folk er de mest venlige og smilende, jeg nogensinde har mødt. Især personalet på Montigo gjorde virkelig vores ophold i Seminyak til en helt uforglemmelig oplevelse.



ENGLISH RECAP


Hi eveyone 💛


As you might have noticed from my latest stories on Instagram, Martin and I have spent the past weeks traveling in Bali. Neither of us had been to Bali before, but after only a few days on the beautiful Indonesian island, we quickly agreed that this undoubtedly is one of our favorite destinations. Bali is an absolutely amazing place with its beautiful nature, wild animal life, great tropical climate, yoga culture and its people not to forget, who are so incredibly kind, sweet and smiling. It is definitely the most friendly and welcoming people I have ever met. We have felt so welcome ever since we came to the island thanks to all the sweet people we've met.



As mentioned, We've been away for two weeks, which on the one hand side sounds like a long time, but then again not really, since first of all Bali is basically situated on the other side of the world (form Denmark at least), the journey itself takes about two out of the 14 days plus the enormous amount of things there is to see and do in Bali. With that in mind, we’ve had to plan carefully what we wanted to do and where to stay not least. We always attempt to stay in different accommodation types, since the type of accommodation you choose can greatly affect the way you experience a new place - whether you stay in a hotel, resort, Airbnb or something entirely different.

We stayed four different places for our Bali trip; three places on the island and one place on Gili Air, which is one of three little islands just East of Bali.



We started in Seminyak, which is situated on the southern part of the island, relatively close to Denpasar (the capital city), where the airport also is located – very convenient, since this meant we wouldn’t have to transport ourselves any further after a looong flight. I can personally recommend you start your journey on the southern part of the island, when you're planning a longer trip to Bali.

The Seminyak area including Kuta, Canggu, and Legian are probably known as one of the more touristed areas of Bali with lots of beautiful wide beaches, big resorts, beach clubs, boutiques, art galleries as well as cute little restaurants and chic cafes. Since we were there a bit out of season (April, where high season is around June-August), we didn’t really experience the many tourists – thankfully, as we normally try to avoid these areas when traveling. As such, it was a very nice time to visit this area. Also, we found some super cool restaurants and cafes with very delicious (and healthy!!) foods as well as stylish shops and art galleries that I think are worth visiting if you are in Bali – if nothing else, just to get a feel of this part of the island – which is VERY different from the others. But more about those in a later post.



MONTIGO RESORT SEMINYAK


As mentioned, we really aimed to try out some different types of accommodation on the island, and since we decided to start in Seminyak, we though it would make sense to try one of the beautiful resorts around here, since this probably is the type of accommodation that this part of the island does best, so to say. We were so lucky to partner up with Montigo Resort Seminyak and spent our first three nights there.

Montigo Resort is, not surprisingly, a resort with 124 rooms scattered over a relatively large area, meaning that we didn’t get the feeling of being crammed together with hundreds of other guests. The hotel has some very beautiful and cozy areas, where you can hang around and relax and still get the feeling of some privacy. There are for instance three outdoor pools, where Garden Pool, which you see on the above picture, was our favorite.



Our room in Montigo


Our room was very spacious and cozy and basically had everything you would need from a hotel room. The bed was super comfortable and big, and the same goes for the bathroom, which also had a hot tub – important detail haha, especially when you don’t have one at home. 😃



Besides, our room has its own little garden, which was a really nice additional feature. We didn’t use it that much though, since we preferred the outdoor area by the Garden Pool or by the beach, which was just next door. On the beach, you’ll also find the super cool Potato Head beach club, which is definitely the coolest beach club I’ve visited.



Dining at Montigo


There is only one restaurant at Montigo Resort, but that also has it all. We had breakfast here every morning, which consisted of a great selection of fresh local fruits and vegetables, Asian specialties, breads and cereals, different kinds of eggs as well as freshly squeezed juices – all delicious and fresh. Also, the staff was super friendly, courteous and very accomodating to any special needs and requests.



We didn’t have dinner in the restaurant though, as we were so lucky that the staff had arranged the most romantic dinner by the pool . This was definitely one of the most romantic settings both of us had ever experienced – setting-wise at least. 😉💛



The food itself was a good mix of Asian gourmet food with a specific focus on the Balinese kitchen. All the foods were made largely from locally sourced foods, which I really appreciate when eating out in any city. All the dishes were tasteful and delicious, but our favorite(s) were definitely their fish platter as well as this rather funky mix of a lobster and cappuccino soup.



Spa at Montigo


Besides our lovely romantic pool dinner, Montigo also had arranged a Balinese welcome massage and treatment for us the day after our arrival, which was just the perfect time after a long flight.



The Montigo Spa was nicely decorated yet simple with a very quiet and peaceful atmosphere, which is probably one of the most important features of a spa if you ask me.



Before starting the massage, we were given a short food massage, which was soo nice. 😍



The massage was amazing, and the staff made a great effort of making the treatment specifically tailored for the individual; prior to our treatment we were asked to fill out a little sheet asking where we would like the main focus to be on the body, which oils we liked as well as the pressure.

After the massage, Montigo had arranged a rose petal hot tub for us - I mean. 😍

We were soo happy with our treatment, and I can definitely recommend you try one of them - even if you don’t actually stay at Montigo , you can always drop by and book one.



Staff at Montigo


Last but not least, I will have to make a comment on on the staff at Montigo, which undoubtedly was the most friendly and welcoming staff that both Martin and I have encountered at any hotel before. Always smiling, kind and friendly, and always interestedly how we were doing – yet not the classic how-are-you way, where they don’t get to hear half of what we say anyway. No, here it was different in the sense that people are actually interested in how you’re doing and ask questions interestedly and listen to what you have to say – perhaps they also tell a bit about themselves, but never in an inappropriate way. Just a friendly conversation between people, and that’s it. After our two weeks in Bali, I'd say that Balinese people are some of the most friendly and smiling people I have ever me. And especially the staff at Montigo contributed a great deal in making our stay in Seminyak truly unforgettable.

bottom of page