top of page
Find årsagen til dine symptomer

... og kom dine problemer til livs.

I disse tider er der alt for meget fokus på symptom-behandling og alt for lidt fokus på selve årsagen til problemet. Med en holistisk tilgang til behandling finder vi de bagvedliggende årsager til dine symptomer og arbejder i stedet på at forhindre disse i at forekomme og udvikle sig.  

Holistisk helse- & skønhedsvejledning 

Min interesse for naturlig sundhed og skønhed har altid været der men er med tiden kun blevet endnu større. Jeg er uddannet Heilpraktiker, Autoriseret Helsevejleder og Kostpilot. Ordet Heilpraktiker stamme fra tysk og uddannelsen har da også sin oprindelse i Tyskland. Kort fortalt kan Heilpraktiker oversættes til holistisk naturlæge på dansk. 

Som heilpraktiker har man en holistisk tilgang til behandling; vi ser og behandler derfor det hele menneske og ikke kun symptomer, som jo desværre er tilfældet mange steder i dag. Faktorer som både vores fysiske og mentale tilstand, kostvaner, kropsholdning mv. tages med i betragtning, når man behandler som Heilpraktiker. Og det giver jo ret god mening, når man tænker over det, da alt i kroppen hænger sammen på den ene eller anden måde.

Terapeutisk arbejder man som heilpraktiker med at reetablere kroppens naturlige balance (homøostasen), så kroppen kan helbrede sig selv. Den specifikke behandling varierer selvfølgelig fra person til person men inkluderer som regel ændringer af kosten (f.eks. ved hjælp af ny kostplan) samt tilførsel af det, der mangler (f.eks vitaminer og mineraler), og ikke mindst eliminering af det, der er for meget af (f.eks. stofskifterestprodukter eller generel oversyring i bindevæv osv.). Heilpraktik kan på den måde kaldes en regulationsterapi.

 

Min vision som holistisk helse- og skønhedsvejleder er inspirere og guide dig til en sundere, skønnere og sjovere livsstil ved at vise, at det at tage helbredet i egen hånd sagtens kan være både sjovt, motiverende og spændende – og altså ikke noget hokus-pokus, som mange (desværre!) stadig tror, det er.

Holistisk helsevejledning & sundhedsforløb

Fysisk og online

Har du også oplevet at blive mere forvirret end vejledt af diverse sundhedsråd – og myter? Eller kunne du bare godt tænke dig at blive klogere på holistisk sundhed, og hvad det kan gøre for dig og dit helbred? Så er denne sundhedsvejledning noget for dig.

Hvorfor holistisk sundhedsvejledning:

Denne sundhedsvejledning er til dig, der ønsker at komme dine problemer til livs én gang for alle. Du er måske i tvivl om, hvilken kost du bør spise for at undgå fordøjelsesproblemer af den ene eller anden art; du er måske træt, uoplagt og lav på energi; du sover måske dårligt eller har generelt bare svært ved at falde til ro. Hvad end din(e) udfordringer måtte være, kigger vi på dem med et holistisk syn og finder frem til en livsstil, der passer præcist til dig.

 

Hvad indebærer en holistisk sundhedsvejledning hos mig:

 • Vejledning i de vigtige næringsstoffer; protein, fedt og kulhydrater (makro-næringsstofferne) samt info omkring hvordan, du formår at få disse på daglig basis

 • Vejledning i vitaminer, mineraler og fedtsyrer samt info omkring hvordan, du formår at få disse på daglig basis

 • Vejledning i relevante homøopatiske midler samt info omkring, hvordan disse tages i dagligdagen 

 • Samtale om kost; likes/dislikes, præferencer samt eventuelle allergier og intolerancer 

 • Vejledning og samtale omkring faste og de mange fordele, der er herved

 • Vejledning i kosttilskud og sammensætning af kosttilskuds-program, der passer præcist til dine behov

 • Samtale omkring nuværende træningsrutiner og forslag til eventuel omlægning med fokus på bestemte mål, der søges at opnås

 • Gode råd til afslappende og nærende rutiner, der vil hjælpe dig til bedre at håndtere tanker, følelser og stress

 • 15 minutters indledende telefonsamtale, hvis du ønsker det

 

Hvor lang tid varer en behandling:

 • Første konsultation: ca. 1,5 timers varighed

  • Den første konsultation er altid længere, da vi lige skal lære ’hinanden at kende’ og ikke mindst forventningsafstemme

 • Efterfølgende konsultationer: ca. 1 times varighed

 

Priser:

 • Pris: 1.222,- kr.  

 • Opfølgende telefonsamtale á 20 minutter: 222,- kr.

 

Jeg vil glæde mig til at guide og hjælpe dig videre på en effektiv og naturlig måde.

Holistisk skønhedsvejledning & hudforløb

Fysisk og online

Har du også oplevet at blive mere forvirret end vejledt af skønhedsbranchen tusindvis af råd – og myter? Eller kunne du bare godt tænke dig at blive klogere på en holistisk tilgang til hudproblemer af den ene eller anden slags og både mærke og se en forskel på din egen krop? Så er denne skønhedsvejledning for dig.

Hvorfor holistisk skønhedsvejledning?

Et holistisk syn på kroppen/sundhed er altid at foretrække – ikke mindst når det gælder hudproblemer. Alt i kroppen hænger sammen, og et af de første steder en ubalance vil vise sig, er typisk i huden. Uanset om du døjer med uren hud, akne, eksem, tørhed mv. vil jeg hjælpe dig med finde frem til årsagen bag problemet og guide dig i hvilke fødevarer, kosttilskud samt andre tiltag, der passer præcist til dig – og som vil hjælpe dig videre.  

 

Hvad indebærer en holistisk skønhedsvejledning hos mig:

 • Vejledning i de vigtige næringsstoffer til huden; protein, fedt og kulhydrater (makro-næringsstofferne) samt info omkring hvordan, man formår at få disse på daglig basis

 • Vejledning i vitaminer, mineraler og fedtsyrer specifikt til huden samt info omkring hvordan, man formår at få disse på daglig basis

 • Vejledning i skønhedsprodukter samt ingredienser, der er særligt gavnlige for huden

 • Vejledning i hudrensende-urteteer

 • Vejledning i relevante homøopatiske midler samt info omkring, hvordan disse tages i dagligdagen 

 • Samtale om kost; likes/dislikes, præferencer samt eventuelle allergier og intolerancer 

 • Vejledning i kosttilskud og sammensætning af kosttilskuds-program, der passer præcist til din hud

 • Gode råd til afslappende og nærende rutiner, der vil hjælpe dig til bedre at håndtere tanker, følelser og stress

 • 15 minutters indledende telefonsamtale, hvis du ønsker det

 

Hvor lang tid varer en behandling:

 • Første konsultation: ca. 1,5 timers varighed

  • Den første konsultation er altid længere, da vi lige skal lære ’hinanden at kende’ og ikke mindst forventningsafstemme

 • Efterfølgende konsultationer: ca. 1 times varighed

 

Priser:

 • Normalpris: 1.222,- kr.  

 • Opfølgende telefonsamtale á 20 minutter: 222,- kr.

 

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig videre på en effektiv og naturlig måde.

Holistisk hormonforløb

Fysisk og online

Døjer du med hormonelle ubalancer af den ene eller anden art; uregelmæssig og/eller smertefulde menstruationer, PMS, akne, PCOS, hedeture endometriose, eller noget helt andet? Så er dette hormonforløb for dig. Med en holistisk tilgang til behandling finder vi sammen årsagen til dine problemer, og jeg guider dig videre med både kost, kosttilskud, urter mv., der naturligt vil hjælpe din cyklus tilbage på sporet.

Indhold kommer snart...

bottom of page