Min mission er at inspirere og guide dig til en sundere og sjovere livsstil. Jeg brænder for den holistiske tilgang til behandling og for at vise dig, at det at tage helbreddet i egen hånd sagtens kan være både sjovt, motiverende og spændende - og altså ikke noget hokus-pokus, som mange tror...  

Hej og velkommen til,

 

Mit navn er Karen Ziefeldt, og jeg er 27 år gammel. Jeg arbejder som blogger, helsevejleder, konsulent, yogainstruktør og model – eller ”performer”, som jeg bedre kan lide at kalde det.

 

Som du kan se, har jeg flere bolde i luften, men jeg har de seneste år fundet ud af, at det er den måde, jeg arbejder bedst på. Jeg elsker at have gang i flere projekter, da det dels holder min energi høj og ikke mindst fungerer som en fantastisk inspirationskilde for mig.

 

Jeg startede min blog for to år siden (i 2017), og inden da lavede jeg noget helt andet; jeg er nemlig bachelor i IB fra CBS og havde egentlig selv troet, at jeg skulle læse videre på en kandidat. Da tiden nærmede sig, kunne jeg dog hurtigt mærke, at det slet ikke var mig, og jeg fik i den grad brug for at søge nye veje.

 

Jeg valgte derfor ikke at læse videre på en kandidat og startede i stedet i en helsekost (noget helt andet, I know), men på det tidspunkt trængte jeg virkelig til at finde ud af, hvad det egentlig var, jeg ville, og så har jeg også altid interesseret mig for naturlig sundhed, skønhed og kroppen i det hele taget.

Dét blev starten på min uddannelse til helsevejleder og samtidig begyndelsen på min blog, KINDOFINSPRD. Her startede jeg med at blogge om naturlig sundhed og skønhed og alt, hvad det indebærer lige fra kost og ernæring til naturlig hudpleje, vitaminer og mineraler og træningsrutiner.

 

Sidenhen er der kommet en masse mere på, og i dag fungerer bloggen som mit personlige univers, hvor jeg stadig skriver en masse om naturlig og holistisk sundhed og skønhed men ikke mindst rejser, som altid har været en stor passion for mig. Gennem mine rejser henter jeg nemlig meget af min inspiration til alle de projekter, jeg beskæftiger mig med. Jeg har på det seneste også været så heldig at indgå samarbejder med nogle skønne hoteller rundt om i verden, som jo er et kæmpe privilegie for en rejseentusiast som mig. 

 

Min interesse for naturlig sundhed og skønhed er med tiden kun blevet endnu større, og jeg er nu i gang med at læse til Heilpraktiker, som egentlig er en tysk uddannelse, der kort sagt kan oversættes til ”naturlæge” på dansk. Som heilpraktiker har man en holistisk tilgang til behandling, og man ser og behandler derfor det ”hele” menneske og ikke kun symptomer, som jo desværre er tilfældet mange steder i dag. Faktorer som både vores fysiske og mentale tilstand, kostvaner, kropsholdning mv. tages med i betragtning, når man behandler som Heilpraktiker. Og det giver jo ret god mening, hvis man tænker over det, da alle disse har medvirket til, hvordan vi har det i dag.

Terapeutisk arbejder man som heilpraktikere med at reetablere kroppens

naturlige balance (homøostasen), så kroppen kan helbrede sig selv. Den specifikke behandling varierer selvfølgelig fra person til person men inkluderer som regel ændringer af kosten og kostplaner, tilførsel af det, der mangler (f.eks vitaminer og mineraler), samt eliminering af det, der er for meget af (f.eks. stofskifterestprodukter eller en generel oversyring i bindevæv osv.). Heilpraktik kan på den måde kaldes en regulationsterapi.

 

Min vision med Heilpraktiker-uddannelsen er at vise dels vigtigheden i at tage helbredet i egen hånd men samtidig at dét altså kan være både sjovt, motiverende og spændende– og altså ikke noget hokus-pokus, som mange (desværre!) stadig tror, det er.

  

Samtidig er yoga de seneste år blevet en vigtig del i mit liv. Jeg startede min egen yoga-praksis for fire år siden, efter jeg i en længere periode havde været stresset og ikke rigtigt vidste, hvad jeg skulle. Jeg stod mildest talt overfor at skulle lægge mig liv om på flere punkter.Jeg gjorde i den periode en hel masse tiltag for at komme tilbage på sporet, men yogaen især blev min redning, og jeg har faktisk ikke sluppet det siden. I den periode gik det for første gang op for mig, hvor meget kroppen og sindet hænger sammen, og det præcist det, yoga handler om. Så selvom du umiddelbart kun træner din smidighed, fleksibilitet og styrke inde i yogasalen, er disse faktorer nogle, der alle kan oversættes direkte til vores hverdag og ikke mindst arbejdsliv.

  

Jeg har nu dyrket yoga i snart fire år og er kun blevet mere begejstret som årene er gået. Jeg har derfor løbende lavet samarbejder med forskellige yogastudier og er nu også selv begyndt at undervise. Jeg elsker at undervise og på den måde videregive mine erfaringer, som jeg har fået igennem min egen yogapraksis. Jeg er nemlig helt overbevist om, at vi alle har godt af at dyrke yoga på et eller andet plan.

  

Som nævnt har jeg som person altid været meget kreativ – noget, der nok mest er kommet til udtryk igennem mit arbejde som model, hvilket jeg altid har elsket, da det virkelig giver mig lov til at udtrykke mig som person. Jeg har været så heldig at få lov til at arbejde model, siden jeg var med i Danmarks Næste Top Model, da jeg var 18 år gammel.

 

Mange tænker, at der ikke umiddelbart er den største sammenhænge mellem modelarbejdet og naturlig sundhed og skønhed – og den mere ”alternative” verden i det hele taget. Jeg har altid rummet begge dele – og meget mere, som du også kan læse fra teksten her. Jeg har nemlig altid haft mange interesser og ikke mindst været meget nysgerrig, og derfor har jeg altid drømt om at kunne arbejde med dem alle på en eller anden måde/facon. Jeg har nu endelig fundet en måde at kombinere alle mine interesser og drømme på, så jeg hver dag kan lave noget, jeg elsker, og det er jeg SÅ taknemmelig for.

Karenziefeldt.com er med andre ord mit univers, hvor jeg har samlet alle de ting, jeg elsker at lave. Min overordnede vision er først og fremmest at inspirere dig til en mere holistisk tilgang til hverdagen og måske endda "livet generelt", da jeg er overbevist om, at denne tilgang ikke kun gør os sundere men samtidig ikke mindst gladere og mere positive. 

Samtidig håber jeg at kunne inspirere dig til at gøre nogle af de ting, du drømmer om men måske har tænkt ikke var mulige eller "det bør man ikke, for det passer ikke sammen med det, jeg laver nu". Vi er alle langt mere nuancerede end dét, og det synes jeg er vigtigt at understrege. SÅ, med de ord, håber jeg du vil følge med og forhåbentlig lade dig inspirere til at forfølge nogle af de ting, du drømmer om.

Kærligst, Karen 

 BLOGETIK & SPONSORATER 

Jeg er utrolig selektiv i forhold til hvilke virksomheder og brands, jeg samarbejder med og omtaler udelukkende produkter, jeg kan stå 100% inde for og selv ville købe, hvilket ofte er tilfældet. Hvis et indlæg eller billeder er sponsoreret af en virksomhed eller brand, vil det altid fremgå tydeligt – her vil der stå ’i samarbejde med’, ’sponsoreret’ eller ’annonce’, men du kan være helt sikker på, at jeg ikke lader mig sponsorere af produkter, jeg ikke kan stå 100% inde for. Det er din garanti for troværdig vejledning.  

 AFFILIATE MARKETING 

Derudover er jeg med i affiliate marketing programmer, som betyder, at hver gang et produkt bliver solgt via links fra min blog, får jeg en lille kommission. Det er selvfølgelig ikke noget, der kommer til at koste dig ekstra, da prisen er den samme, om du handler direkte hos webshoppen eller via hvilket som helst link. Jeg sætter stor pris på, at du handler via mine links, da det er med til at støtte mit arbejde, så tusinde tak for det. 🙏🏼

Petersborgvej 6, 3. 2100 København Ø 

  • Instagram
  • Facebook

© Karen Ziefeldt 2019

Created by Ziefeldt Design